Direct contact
en goed advies


De groeiende afhankelijkheid van IT legt veel druk op organisaties. Tegelijkertijd stijgen de complexiteit en risico’s van IT aanzienlijk. Wij zijn er om je te begeleiden naar een optimaal resultaat en een kosteneffectieve oplossing!

Direct contact
en goed advies


De groeiende afhankelijkheid van IT legt veel druk op organisaties. Tegelijkertijd stijgen de complexiteit en risico’s van IT aanzienlijk. Wij zijn er om je te begeleiden naar een optimaal resultaat en een kosteneffectieve oplossing!

 • Aankoopadvies

  Ontdek de voordeligste en beste refurbished producten voor jouw bedrijf. Of je nu kiest voor nieuw of refurbished, wij helpen je de meest kostenefficiënte IT-producten te vinden. Wij bieden inzichten om slim te besparen op IT-kosten en adviseren je over het verantwoord afvoeren van overtollig IT-apparatuur.

 • Onboarding

  Zorg ervoor dat jouw medewerkers snel en efficiënt aan de slag kunnen. Onze experts helpen bij een soepele onboarding, waardoor je medewerkers snel en direct kunnen profiteren van nieuwste technologieën.

 • Device Management registratie

  Optimaliseer het beheer en de veiligheid van al jouw werkplekapparatuur. Met onze registratiediensten zorgen we voor een gestroomlijnde en veilige werkomgeving, waarbij apparatuur efficiënt wordt beheerd en up-to-date is.

 • Security

  Bescherm jouw bedrijfsgegevens met onze expertise in veilige dataverwijdering en vernietiging van oude hardware. Wij zorgen ervoor dat gegevens op een verantwoorde en veilige manier worden gewist, zodat je geen risico loopt op datalekken of beveiligingsproblemen.

 • Duurzaamheid

  Werk aan een circulaire bedrijfsvoering en bespaar CO2. Ontdek hoe je duurzaam kunt werken door refurbished producten te omarmen en verouderde apparatuur op een milieuvriendelijke manier te verwerken. Samen dragen we bij aan een groenere toekomst.

De zekerheid dat mogelijke problemen die binnen de garantie vallen binnen één werkdag worden opgelost met reparatie of vervangende (leen)apparatuur.
Eenvoudig upgraden door oude devices in te ruilen voor een nieuwer model. Hiervoor betaal je alleen het verschil bij. Daarbij krijg je een dataverwijdering certificaat waarop staat dat je oude apparatuur veilig gewist is.
De verwerking van apparatuur voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. rd is gecertificeerd volgens de ISO 9001 (kwaliteit), ISO 14001 (milieu) en ISO 27001 (dataveiligheid). Dé garantie dat alles veilig, verantwoord en milieuvriendelijk verwerkt wordt.
Refurbished Direct gebruikt veilige dataverwijdering software (Blancco) die is goedgekeurd door de Algemene inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD). Met deze software worden alle gegevens verwijderd van computers, laptops, telefoons en tablets. Dat geeft 100% zekerheid dat alle data definitief gewist is en je krijgt van ieder apparaat een rapport met dataverwijdering certificaat.
We accepteren hardware van alle merken. Desktops, laptops, tablets, telefoons, monitoren, printers, toetsenborden, muizen, netwerkapparatuur, thin clients, apparatuur in server- en patchkasten, losse opslag media zoals harde schijven, tapes en CD's. Zelfs verpakkingsmateriaal nemen we mee.
Veel klanten willen de rest- of inruilwaarde van de ingeleverde hardware doneren aan een goed doel naar keuze. Da is een prachtige aanvulling op Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Hiervoor werkt rd samen met Stichting ITdonations. Onze adviseurs vertellen je hier met liefde meer over.
Omdat rd de grootste hardware opkoper is in de Benelux krijg je hier de beste inruil prijs voor 'oude' hardware. Zelfs concurrenten leveren ons gebruikte hardware om te refurbishen. Zo is rd de enige speler die hardware opkoopt en direct verkoopt aan de volgende gebruiker. Ontdekt wat jouw apparatuur waard is. Gratis waardebepaling aanvragen.
Gebruikte producten krijgen bij rd een tweede leven, zo verminderen we de afvalberg en besparen we grondstoffen omdat er minder nieuw nodig is. Samen maken we de cirkel rond. In 2023 bespaarde Refurbished Direct 3.569.162 miljoen kg CO2. Hiervan kun je maar liefst 6.837 keer heen en weer naar Barcelona vliegen.
Lever de oude hardware van jouw bedrijf bij ons in en koop de ingeleverde apparatuur refurbished terug met hoge korting voor eigen mensen. Of laat mederwerkers en/of studenten hier tegen gereduceerde prijzen refurbished producten terugkopen. Win-win dus. Samen maken we het verschil.
Betrokkenheid van medewerkers helpt om ze langer aan je te binden. De ervaring leert dat het kiezen van een eigen device die betrokkenheid stimuleert. rd maakt het makkelijk door op jouw eigen bedrijfspagina een geselecteerd aanbod te plaatsen waar medewerkers kiezen, bestellen en ontvangen. Zo ontlast je de IT afdeling en betrek je jouw medewerkers.

De voordelen

Gebruikte apparatuur krijgt bij Refurbished Direct een tweede leven, zo verminderen we de afvalberg en besparen we grondstoffen omdat er minder nieuw nodig is. Zo maken we samen de cirkel rond voor een duurzame toekomst. Deze professioneel refurbished apparatuur is 100% technisch betrouwbaar, betaalbaar en vermindert de CO2-uitstoot. Met onze circulaire diensten en expertise helpen we jou graag bij de transitie naar circulair werken.

Hieronder zetten we nog een paar voordelen van Refurbished Direct voor jouw bedrijf op een rijtje:

 • Persoonlijk contactpersoon
 • Al 27+ jaar ervaring als zakelijke en particuliere leverancier
 • Mobile device- en lifecycle management software
 • Hoge inruilwaarde van afgeschreven apparatuur
 • Volledige logistieke ondersteuning bij afvoer
 • ISO 9001, 14001 en 27001 gecertificeerd
 • Gratis recycling van apparatuur zonder restwaarde
 • Volledige rapportage van alle hardware inclusief CO2-besparing
 • Blancco dataverwijderingscertificaat per device
 • Restwaarde doneren aan goed doel

Refurbished apparatuur: een duurzame en voordelige investering voor ondernemers

Interesse of meer informatie? Vraag het onze accountmanagers!

Voor vragen, hulp en ondersteuning staan onze adviseurs Ian, Matthijs en Dion voor je klaar. Vraag gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden of naar een offerte, dat kan al vanaf 10 devices.


Met vriendelijke groet,  

Team RefurbishedDirect

Wat onze klanten zeggen

Lees de reviews, beter kunnen we het niet zeggen
 • ICT-manager Omnia College

  "Hier wordt meegedacht over mogelijkheden binnen het budget. Door duurzame refurbished laptops te kiezen met 2 jaar garantie was onze keuze tussen nieuw en refurbished eenvoudig gemaakt. Ook het contact en de service hebben wij als prettig ervaren."

 • IT beheerder Driestart College

  "Wij werken al jaren op prettige wijze samen. Ze hebben een goede en vlotte communicatie en de afhandeling verloopt altijd naar tevredenheid. Wij raden rd dus zeker aan.

Altijd up-to-date & slim zaken doen

Abonneer je op de nieuwsbrief om de beste zakelijke ontwikkelingen en aanbiedingen te volgen.