Onderhoud
en support


Ontdek hoe onze uitgebreide dienstverlening op het gebied van onderhoud en support de ruggengraat vormt van jouw digitale ecosysteem. Van regelmatig onderhoud en garantie tot aan pro-actieve servicedesk ondersteuning en on-site assistentie, wij zijn er om jouw IT-omgeving soepel te laten functioneren.

Onderhoud
en support


Ontdek hoe onze uitgebreide dienstverlening op het gebied van onderhoud en support de ruggengraat vormt van jouw digitale ecosysteem. Van regelmatig onderhoud en garantie tot aan pro-actieve servicedesk ondersteuning en on-site assistentie, wij zijn er om jouw IT-omgeving soepel te laten functioneren.

 • Onderhoud

  Houd jouw systemen in topconditie met regelmatig onderhoud. Onze expertise zorgt ervoor dat jouw hardware en software altijd up-to-date zijn, waardoor mogelijke problemen worden voorkomen.

 • Garantie en reparatie

  Onze uitgebreide garantie- en reparatieservices bieden gemoedsrust. Bij eventuele problemen zorgen wij voor een snelle en efficiënte oplossing, waarbij de levensduur van jouw apparatuur wordt verlengd.

 • Servicedesk

  Een toegewijde servicedesk staat klaar om snel te reageren op al jouw technische vragen en uitdagingen. Of het nu gaat om software problemen, configuratie vragen of algemene ondersteuning, onze experts staan voor je klaar.

 • On-site support

  Bied jouw medewerkers de zekerheid van on-site ondersteuning. Onze technici komen ter plaatse voor directe oplossingen, waardoor de downtime tot een minimum wordt beperkt.

 • (Mobile) Device Management

  Efficiënt beheer van mobiele en andere apparaten is cruciaal in de moderne werkomgeving. Onze (Mobile) Device Management-services zorgen voor een geïntegreerde aanpak, waarbij de veiligheid en efficiëntie van al jouw apparaten worden gewaarborgd.

De zekerheid dat mogelijke problemen die binnen de garantie vallen binnen één werkdag worden opgelost met reparatie of vervangende (leen)apparatuur.
Eenvoudig upgraden door oude devices in te ruilen voor een nieuwer model. Hiervoor betaal je alleen het verschil bij. Daarbij krijg je een dataverwijdering certificaat waarop staat dat je oude apparatuur veilig gewist is.
De verwerking van apparatuur voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. rd is gecertificeerd volgens de ISO 9001 (kwaliteit), ISO 14001 (milieu) en ISO 27001 (dataveiligheid). Dé garantie dat alles veilig, verantwoord en milieuvriendelijk verwerkt wordt.
Refurbished Direct gebruikt veilige dataverwijdering software (Blancco) die is goedgekeurd door de Algemene inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD). Met deze software worden alle gegevens verwijderd van computers, laptops, telefoons en tablets. Dat geeft 100% zekerheid dat alle data definitief gewist is en je krijgt van ieder apparaat een rapport met dataverwijdering certificaat.
We accepteren hardware van alle merken. Desktops, laptops, tablets, telefoons, monitoren, printers, toetsenborden, muizen, netwerkapparatuur, thin clients, apparatuur in server- en patchkasten, losse opslag media zoals harde schijven, tapes en CD's. Zelfs verpakkingsmateriaal nemen we mee.
Veel klanten willen de rest- of inruilwaarde van de ingeleverde hardware doneren aan een goed doel naar keuze. Da is een prachtige aanvulling op Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Hiervoor werkt rd samen met Stichting ITdonations. Onze adviseurs vertellen je hier met liefde meer over.
Omdat RefurbishedDirect de grootste hardware opkoper is in de Benelux krijg je hier de beste inruil prijs voor 'oude' hardware. Zelfs concurrenten leveren ons gebruikte hardware om te refurbishen. Zo is rd de enige speler die hardware opkoopt en direct verkoopt aan de volgende gebruiker. Ontdekt wat jouw apparatuur waard is. Gratis waardebepaling aanvragen.
Gebruikte producten krijgen bij rd een tweede leven, zo verminderen we de afvalberg en besparen we grondstoffen omdat er minder nieuw nodig is. Samen maken we de cirkel rond. In 2023 bespaarde RefurbishedDirect 3.569.162 kg CO2. Hiervan kun je maar liefst 6.837 keer heen en weer naar Barcelona vliegen.
Lever de oude hardware van jouw bedrijf bij ons in en koop de ingeleverde apparatuur refurbished terug met hoge korting voor eigen mensen. Of laat mederwerkers en/of studenten hier tegen gereduceerde prijzen refurbished producten terugkopen. Win-win dus. Samen maken we het verschil.
Betrokkenheid van medewerkers helpt om ze langer aan je te binden. De ervaring leert dat het kiezen van een eigen device die betrokkenheid stimuleert. rd maakt het makkelijk door op jouw eigen bedrijfspagina een geselecteerd aanbod te plaatsen waar medewerkers kiezen, bestellen en ontvangen. Zo ontlast je de IT afdeling en betrek je jouw medewerkers.

De voordelen

Gebruikte apparatuur krijgt bij Refurbished Direct een tweede leven, zo verminderen we de afvalberg en besparen we grondstoffen omdat er minder nieuw nodig is. Zo maken we samen de cirkel rond voor een duurzame toekomst. Deze professioneel refurbished apparatuur is 100% technisch betrouwbaar, betaalbaar en vermindert de CO2-uitstoot. Met onze circulaire diensten en expertise helpen we jou graag bij de transitie naar circulair werken.

Hieronder zetten we nog een paar voordelen van Refurbished Direct voor jouw bedrijf op een rijtje:

 • Persoonlijk contactpersoon
 • Al 27+ jaar ervaring als zakelijke en particuliere leverancier
 • Mobile device- en lifecycle management software
 • Hoge inruilwaarde van afgeschreven apparatuur
 • Volledige logistieke ondersteuning bij afvoer
 • ISO 9001, 14001 en 27001 gecertificeerd
 • Gratis recycling van apparatuur zonder restwaarde
 • Volledige rapportage van alle hardware inclusief CO2-besparing
 • Blancco dataverwijderingscertificaat per device
 • Restwaarde doneren aan goed doel

Refurbished apparatuur: een duurzame en voordelige investering voor ondernemers

Interesse of meer informatie? Vraag het onze accountmanagers!

Voor vragen, hulp en ondersteuning staan onze adviseurs Ian, Matthijs en Dion voor je klaar. Vraag gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden of naar een offerte, dat kan al vanaf 10 devices.


Met vriendelijke groet,  

Team RefurbishedDirect

Wat onze klanten zeggen

Lees de reviews, beter kunnen we het niet zeggen
 • ICT-manager Omnia College

  "Hier wordt meegedacht over mogelijkheden binnen het budget. Door duurzame refurbished laptops te kiezen met 2 jaar garantie was onze keuze tussen nieuw en refurbished eenvoudig gemaakt. Ook het contact en de service hebben wij als prettig ervaren."

 • IT beheerder Driestart College

  "Wij werken al jaren op prettige wijze samen. Ze hebben een goede en vlotte communicatie en de afhandeling verloopt altijd naar tevredenheid. Wij raden rd dus zeker aan.

Altijd up-to-date & slim zaken doen

Abonneer je op de nieuwsbrief om de beste zakelijke ontwikkelingen en aanbiedingen te volgen.