Logistiek
en installatie


Naadloze logistiek en installatie zijn cruciaal voor het soepel functioneren van bedrijfsprocessen. Wij begrijpen dat de implementatie van hardware veel meer omvat dan alleen het fysiek plaatsen van apparaten. Ontdek hoe onze uitgebreide dienstverlening op het gebied van logistiek en installatie verder gaat dan het traditionele, met een focus op pre-configuratie, nauwkeurige device management registratie, en zorgvuldige levering op locatie.

Logistiek
en installatie


Naadloze logistiek en installatie zijn cruciaal voor het soepel functioneren van bedrijfsprocessen. Wij begrijpen dat de implementatie van hardware veel meer omvat dan alleen het fysiek plaatsen van apparaten. Ontdek hoe onze uitgebreide dienstverlening op het gebied van logistiek en installatie verder gaat dan het traditionele, met een focus op pre-configuratie, nauwkeurige device management registratie, en zorgvuldige levering op locatie.

 • Pre-configuratie

  Voordat jouw technologie de werkvloer bereikt, ondergaat deze een grondige pre-configuratie. Hierdoor zijn de apparaten direct operationeel, afgestemd op jouw specifieke eisen en wensen.

 • Device Management registratie

  Optimaliseer de beheersbaarheid van jouw IT-omgeving door elk apparaat nauwkeurig te registreren. Dit stelt je in staat om efficiënter te plannen, te monitoren en problemen proactief aan te pakken.

 • Levering op locatie

  Wij brengen de technologie rechtstreeks naar de gewenste locatie. Met zorgvuldige aandacht voor timing en plaatsing zorgen we voor een vlotte integratie in jouw bedrijfsinfrastructuur.

 • Support

  Wat er ook gebeurt, de productiviteit en tevredenheid staat voorop. Denk aan een pro-actief beheer van software (Windows AutoPilot) en het bijhouden van jouw Configuration Management Database (CMDB). Daarbij is er altijd snelle support van onze Servicedesk voor zowel de IT-afdeling als medewerkers bij hardware storingen. Daarbij krijg je de zekerheid van 2 jaar garantie en onze eigen reparatieservice.

 • Afvoer en verwerking

  Kies voor verantwoord, makkelijk en een veilige afvoer van oude apparatuur met onze full-service aanpak. Onze logistieke medewerkers komen langs, maken de hardware met verpakkingsmateriaal klaar voor transport en vervoeren dit veilig naar ons centrale magazijn voor verwerking. Alle hardware inclusief apparatuur zonder restwaarde nemen we gratis mee. Dat scheelt opslagruimte, geregel én alles wordt veilig & verantwoord afgevoerd.

De zekerheid dat mogelijke problemen die binnen de garantie vallen binnen één werkdag worden opgelost met reparatie of vervangende (leen)apparatuur.
Eenvoudig upgraden door oude devices in te ruilen voor een nieuwer model. Hiervoor betaal je alleen het verschil bij. Daarbij krijg je een dataverwijdering certificaat waarop staat dat je oude apparatuur veilig gewist is.
De verwerking van apparatuur voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. rd is gecertificeerd volgens de ISO 9001 (kwaliteit), ISO 14001 (milieu) en ISO 27001 (dataveiligheid). Dé garantie dat alles veilig, verantwoord en milieuvriendelijk verwerkt wordt.
Refurbished Direct gebruikt veilige dataverwijdering software (Blancco) die is goedgekeurd door de Algemene inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD). Met deze software worden alle gegevens verwijderd van computers, laptops, telefoons en tablets. Dat geeft 100% zekerheid dat alle data definitief gewist is en je krijgt van ieder apparaat een rapport met dataverwijdering certificaat.
We accepteren hardware van alle merken. Desktops, laptops, tablets, telefoons, monitoren, printers, toetsenborden, muizen, netwerkapparatuur, thin clients, apparatuur in server- en patchkasten, losse opslag media zoals harde schijven, tapes en CD's. Zelfs verpakkingsmateriaal nemen we mee.
Veel klanten willen de rest- of inruilwaarde van de ingeleverde hardware doneren aan een goed doel naar keuze. Da is een prachtige aanvulling op Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Hiervoor werkt rd samen met Stichting ITdonations. Onze adviseurs vertellen je hier met liefde meer over.
Omdat rd de grootste hardware opkoper is in de Benelux krijg je hier de beste inruil prijs voor 'oude' hardware. Zelfs concurrenten leveren ons gebruikte hardware om te refurbishen. Zo is rd de enige speler die hardware opkoopt en direct verkoopt aan de volgende gebruiker. Ontdekt wat jouw apparatuur waard is. Gratis waardebepaling aanvragen.
Gebruikte producten krijgen bij rd een tweede leven, zo verminderen we de afvalberg en besparen we grondstoffen omdat er minder nieuw nodig is. Samen maken we de cirkel rond. In 2023 bespaarde RefurbishedDirect 3.569.162 kg CO2. Hiervan kun je maar liefst 6.837 keer heen en weer naar Barcelona vliegen.
Lever de oude hardware van jouw bedrijf bij ons in en koop de ingeleverde apparatuur refurbished terug met hoge korting voor eigen mensen. Of laat mederwerkers en/of studenten hier tegen gereduceerde prijzen refurbished producten terugkopen. Win-win dus. Samen maken we het verschil.
Betrokkenheid van medewerkers helpt om ze langer aan je te binden. De ervaring leert dat het kiezen van een eigen device die betrokkenheid stimuleert. rd maakt het makkelijk door op jouw eigen bedrijfspagina een geselecteerd aanbod te plaatsen waar medewerkers kiezen, bestellen en ontvangen. Zo ontlast je de IT afdeling en betrek je jouw medewerkers.

De voordelen

Gebruikte apparatuur krijgt bij Refurbished Direct een tweede leven, zo verminderen we de afvalberg en besparen we grondstoffen omdat er minder nieuw nodig is. Zo maken we samen de cirkel rond voor een duurzame toekomst. Deze professioneel refurbished apparatuur is 100% technisch betrouwbaar, betaalbaar en vermindert de CO2-uitstoot. Met onze circulaire diensten en expertise helpen we jou graag bij de transitie naar circulair werken.

Hieronder zetten we nog een paar voordelen van Refurbished Direct voor jouw bedrijf op een rijtje:

 • Persoonlijk contactpersoon
 • Al 27+ jaar ervaring als zakelijke en particuliere leverancier
 • Mobile device- en lifecycle management software
 • Hoge inruilwaarde van afgeschreven apparatuur
 • Volledige logistieke ondersteuning bij afvoer
 • ISO 9001, 14001 en 27001 gecertificeerd
 • Gratis recycling van apparatuur zonder restwaarde
 • Volledige rapportage van alle hardware inclusief CO2-besparing
 • Blancco dataverwijderingscertificaat per device
 • Restwaarde doneren aan goed doel

Refurbished apparatuur: een duurzame en voordelige investering voor ondernemers

Interesse of meer informatie? Vraag het onze accountmanagers!

Voor vragen, hulp en ondersteuning staan onze adviseurs Ian, Matthijs en Dion voor je klaar. Vraag gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden of naar een offerte, dat kan al vanaf 10 devices.


Met vriendelijke groet,  

Team RefurbishedDirect

Wat onze klanten zeggen

Lees de reviews, beter kunnen we het niet zeggen
 • ICT-manager Omnia College

  "Hier wordt meegedacht over mogelijkheden binnen het budget. Door duurzame refurbished laptops te kiezen met 2 jaar garantie was onze keuze tussen nieuw en refurbished eenvoudig gemaakt. Ook het contact en de service hebben wij als prettig ervaren."

 • IT beheerder Driestart College

  "Wij werken al jaren op prettige wijze samen. Ze hebben een goede en vlotte communicatie en de afhandeling verloopt altijd naar tevredenheid. Wij raden rd dus zeker aan.

Altijd up-to-date & slim zaken doen

Abonneer je op de nieuwsbrief om de beste zakelijke ontwikkelingen en aanbiedingen te volgen.